بازدید هیأت علمای افغانستان از دانشگاه امام صادق علیه السلام

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۷/۱۵ |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، جمعی از علماء و رؤسای مدارس علمیه قندهار افغانستان، با حضور در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، از نزدیک با دانشگاه و دستاوردهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و تبلیغی دانشگاه آشنا شدند.
این گروه از علمای افغانستان رؤسای مدارس علمیه شهر قندهار و از مولوی‌های این شهر بودند که عصر امروز در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام حاضر و از کتابخانه، ‌کلاس‌ها و فضای دانشگاه بازدید نمودند.
حجت الاسلام کیانی کارشناس روابط عمومی دانشگاه امام صادق علیه‌السلام با خوش‌آمد به مهمانان،‌ تاریخچه‌ای از تأسیس دانشگاه و اهداف و ویژگی‌های آن را بیان نمود. تأکید بر وحدت اسلامی و گسترش روابط علمی بین علمای مسلمان و روابط ایران و افغانستان از دیگر موضوعات اشاره شده در این دیدار بود.
رئیس هیأت علمای افغانستان نیز با ابزار خرسندی از حضور در دانشگاه امام صادق علیه‌السلام، جضور در ایران و بازدید از دانشگاه را مایه مسرت دانست و از دانشگاه به خاطر میزبانی تشکر کرد.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 218 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر